Svensk Klassisk Massage:

Behandlande massage

Jag arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, därför börjar jag alltid en behandling med att du får fylla i en hälsodeklaration som ofta följs av en del tester. Ursprunget till ett bekymmer sitter inte alltid där det gör ont därför är det viktigt med en grundlig genomgång. Massagen anpassas utifrån behov och önskemål samt får igång blodcirkulationen så att kropp och muskler hamnar i en bättre balans. Jag ger dig även tränings- och stretchövningar för att du ska kunna bibehålla massagens effekt.

Vanliga symtom som behandlas med bra resultat: huvudvärk, yrsel, domningar, stelhet, höft/sätesbekymmer, orörlighet i axlar som har ursprung i stel muskulatur, överbelastningsskador inom idrott eller yrkesliv mm. 

Massage 30 min: 500:-

Massage 45 min: 680:-

Massage 60 min: 820:-

Massage 75 min: 1050:-

Massage 90 min 1200:-

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan annars debiteras hela avgiften.

Avslappningsmassage

Unna dig kvalitetstid där du sätter din kropp och själ i centrum. Massage och beröring sätter igång cirkulationenen i din kropp och påverkar även lugn- och-ro-hormonerna vilka gör att musklerna slappnar av. Du hamnar i en djup avslappning och därigenom fylls du med ny energi.

Postural Träning (hållningsterapi) genom Physio Scale

"Du ska inte behöva tänka på hur du står och går det ska gå per automatik".

Denna träningsmetod inleds med olika funktionstester som mynnar ut i ditt personliga träningsprogram. Vi tränar efter programmet samtidigt som jag genom manuell terapi hjälper dig att släppa på olika punkter i kroppen. Träningen syftar både till att aktivera nervsystemet och på så vis lära om din kropp att koppla på de uthålliga hållningsmusklerna samtidigt som vi släpper på kompenserande muskler som tex framsida lår. Resultatet blir ofta en frihetskänsla; att kroppen bär dig. 

75 min 1050kr. Fram till årsskiftet 21/22 får du 10% på detta pris.

Andningsmassageterapi enligt Lotorpsmetoden

Andning är skillnad mellan liv och död. I ett stressat samhälle ”glömmer” vi bort att andas d.v.s vi andas bara ytligt. Inom andningsterapin får du möjlighet att öppna upp din andning, dels får du din andningsmuskulatur masserad och därigenom släpper vi på inre spänningar, vi arbetar med andningsövningar och gör en del mätningar. 

Astmalika bekymmer, panikångest och stressymtom får otroliga resultat. Här ökas syresättningen med 500%! Behandlingstiden är 2-5 gånger med tre veckors mellanrum. 

Räkna med 3-5 behandlingar för bästa resultat. 75-120 min från 1050kr

Soullife-therapy-behandling

En kraftfull behandling som löser upp spänningar och stagnerad energi på fem plan; i kroppen, sinnet, känslorna, mentalt och andligt. När du kommer ner i djup avslappning är du i kontakt med din påfyllnadsknapp vilket gör att kroppens självläkande funktioner sätts igång och kroppen börjar korrigera sig själv innifrån och ut.

Tekniker som b.l.a används i behandlingen är massage, tryck, beröring, vaggning, rörelser, stretching och energiterapi.

60-120min från 820kr

 

Den tid du har lust att slösa bort är inte bortslösad!
Kollaps Att träna upp hållningsmusklerna ger en känsla av att kroppen bär dig istället för att den kollapsar.