Torsdagsgruppen: Start den 12/1 kl 18.00, 19 tillfällen fram till den 1/6; 90 min

För dig som springer minst ett löppass själv i veckan och vill ha extra utmaning med intervaller och löpteknikträning. Du springer milen på mellan 40-55min.

Det här är gruppen där vi jobbar med individuell löpteknikcoachning och personlig utveckling. Vi kommer även att integrera postural träning (hållningsterapi) i löpövningarna. Detta för att du ska få en än mer funktionell kropp och hållbar löpning.

Pris: 2590kr

Inspirationslöpning: Start 9/1 kl 19.00-20.15. 19 tillfällen -  en inspirationsgrupp för löpning med inslag av löpteknik, löpstyrka, fartlek, intervaller med naturen som idrottsplats. Vi leker in farthöjningar och njuter av hur senvintern blir till vår och sommar samtidigt upptäcker vi fina och nya platser och blandar grus, stig med höjder. Vi integrerar postural träning (hållningsterapi) i löpövningarna för att få en mer funktionell kropp och slippa tänka på hållningen. Det går också bra att hoppa på vårträningen fr.o.m den 20/3.

För dig som kan springa från 5km men vill få ännu bättre flås och teknik.

Pris: 1240kr för 8 tillfällen från och med 20/3

Pris: 2500k för 19 tillfällen från och med 9/1

Varmt välkommen att anmäla dig! 

"Man behöver inte vara lika tränad för att träna ihop"

Postural Träning (hållningsterapi) genom Physio Scale

"Du ska inte behöva tänka på hur du står och går det ska gå per automatik".

Under drygt 2 års tid har jag förkovrat mig inom denna träningsform och nu är jag även utbildad Physio Scale coach, steg 2. 

Träningsmetoden inleds med olika funktionstester som mynnar ut i ditt personliga träningsprogram. Vi tränar efter programmet samtidigt som jag genom manuell terapi och hjälper dig att släppa på olika punkter i kroppen. Träningen syftar både till att aktivera nervsystemet och på så vis lära om din kropp att koppla på de uthålliga hållningsmusklerna samtidigt som vi släpper på kompenserande muskler som tex framsida lår. Resultatet blir ofta en frihetskänsla; att kroppen bär dig. 

90 min 1250kr. 

Drop-in-pass, söndagar med start 22/1 kl 16.30-17.45

Workshop i grupp. 29/1 kl 17.30-19.30. Du får lära dig om kollapstendensen och gravitationens påverkan på skelettet samtidigt som vi kör igenom ett gemensamt träningsprogram.