Torsdagsgruppen: Start den 13/1 kl 18.00, 18 tillfällen fram till den 19/5, 90 min

För dig som springer minst ett löppass själv i veckan och vill ha extra utmaning med intervaller och löpteknikträning. Du springer milen på mellan 40-55min.

Det här är gruppen där vi jobbar med individuell löpteknikcoachning och personlig utveckling. Nytt för våren är att vi kommer att integrera postural träning (hållningsterapi) i löpövningarna. Detta för att du ska få en än mer funktionell kropp och hållbar löpning.

Pris: 2550kr

Inspirationslöpning: Start 7/3 kl 19.00-20.15. 10 tillfällen -  en inspirationsgrupp för löpning med inslag av löpteknik, löpstyrka, fartlek, intervaller med naturen som idrottsplats. Vi leker in farthöjningar och njuter av hur senvintern blir till vår och sommar samtidigt upptäcker vi fina och nya platser och blandar grus, stig med höjder. Nytt för i år är att vi integrerar postural träning (hållningsterapi) i löpövningarna för att få en mer funktionell kropp och slippa tänka på hållningen.

För dig som kan springa från 5km men vill få ännu bättre flås och teknik.

Pris: 1680kr för 12 tillfällen

Varmt välkommen att anmäla dig! 

"Man behöver inte vara lika tränad för att träna ihop"

Postural Träning (hållningsterapi) genom Physio Scale

"Du ska inte behöva tänka på hur du står och går det ska gå per automatik".

Under ett års tid har jag förkovrat mig inom denna träningsform och nu är jag äntligen utbildad Physio Scale coach. Fram till årsskiftet 21/22 får du 10% på denna terapi nämligen 75 min för 945kr.

Träningsmetoden inleds med olika funktionstester som mynnar ut i ditt personliga träningsprogram. Vi tränar efter programmet samtidigt som jag genom manuell terapi hjälper dig att släppa på olika punkter i kroppen. Träningen syftar både till att aktivera nervsystemet och på så vis lära om din kropp att koppla på de uthålliga hållningsmusklerna samtidigt som vi släpper på kompenserande muskler som tex framsida lår. Resultatet blir ofta en frihetskänsla; att kroppen bär dig. 

Ordinarie pris 75 min 1050kr.