Torsdagsgruppen: Start den 17/8 kl 18.00, 18 tillfällen fram till den 14/12; 90 min

För dig som springer minst ett löppass själv i veckan och vill ha extra utmaning med intervaller och löpteknikträning. Du springer milen på mellan 40-55min.

Det här är gruppen där vi jobbar med individuell löpteknikcoachning och personlig utveckling. Vi kommer även att integrera postural träning (hållningsterapi) i löpövningarna. Detta för att du ska få en än mer funktionell kropp och hållbar löpning. Terminens extra fokus blir på löpstyrka och uthållighet.

Pris: 2650kr

Inspirationslöpning: Start 14/8 kl 19.00-20.15. 18 tillfällen -  en inspirationsgrupp för löpning med inslag av löpteknik, löpstyrka, fartlek, intervaller med naturen som idrottsplats. Vi leker in farthöjningar och njuter av hur sommaren skiftar till höst med sprakande löv och skön hötluft samtidigt upptäcker vi fina och nya platser och blandar grus, stig med höjder. Vi integrerar postural träning (hållningsterapi) i löpövningarna för att få en mer funktionell kropp och slippa tänka på hållningen. 

För dig som kan springa från 5km men vill få ännu bättre flås och teknik.

Pris: 1250kr för 8 tillfällen tom vecka 40

Pris: 2500kr för 18 tillfällen tom vecka 50

Varmt välkommen att anmäla dig! 

"Man behöver inte vara lika tränad för att träna ihop"

Postural Träning (hållningsterapi) genom Physio Scale

"Du ska inte behöva tänka på hur du står och går det ska gå per automatik".

Under drygt 2 års tid har jag förkovrat mig inom denna träningsform och nu är jag även utbildad Physio Scale coach, steg 2. 

Träningsmetoden inleds med olika funktionstester som mynnar ut i ditt personliga träningsprogram. Vi tränar efter programmet samtidigt som jag genom manuell terapi och hjälper dig att släppa på olika punkter i kroppen. Träningen syftar både till att aktivera nervsystemet och på så vis lära om din kropp att koppla på de uthålliga hållningsmusklerna samtidigt som vi släpper på kompenserande muskler som tex framsida lår. Resultatet blir ofta en frihetskänsla; att kroppen bär dig. 

90 min 1250kr. 

I höst kommer jag genom Futurum Sim & Sport erbjuda lunchpass onsdagar kl 11.45 samt efter jobbet-pass kl 16.30 från och med vecka 35.

Workshop i grupp. Du får lära dig om kollapstendensen och gravitationens påverkan på skelettet samtidigt som vi kör igenom ett gemensamt träningsprogram. Datum längre fram i höst.