Jessica Gylfe – i det långa loppet!

Inspiratör, Massör, Löptränare, Föreläsare, Mental tränare

Min passion är att utveckla människor på olika sätt, lära dig att bryta mönster, leva det liv du vill leva, älska det du gör och få dig i rörelse. Min egen väg att nå detta har inte varit rak men sevärd.

Jag har tränat löpning sedan 1988. Tävlat på elitnivå i ca 10 år, tagit ett antal SM-medaljer, varav fem SM-guld, deltagit i ett flertal landskamper, så som Europacupen, Finnkampen, Nordiska Mästerskapen samt tävlat för University of Texas at Arlington.

Sedan 2007 har jag anordnat olika löpargrupper, t.ex. var jag träningsansvarig för ”Utmaningen”: Smålandspostens, Idrottsklinikens och IFK Växjös friskvårdssatsning inför Göteborgsvarvet 2008. Jag är Steg-2-utbildad löptränare samt löptränarutbildare för Svenska Friidrottsförbundet.

Mot bakgrund till ovanstående har jag en kandidatexamen från Högskolan i Kalmar med inriktning mot den beteendevetenskapliga grenen. Vidare är jag ”Av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör”, Diplomerad Massageterapeut från Bergqvists Massageutbildningar samt Andningsmassör enligt Lotorpsmetoden. Sedan 2020 har jag breddat med kunskaper inom postural träning (hållningsterapi) och är Physioscale-coach.