Löpning och Rörelseträning

Vill du hitta ny inspiration och känna att du kommer vidare i din löpning? Som löptränare och före detta landslagslöpare anordnar jag löpargrupper och personlig löpträning för olika nivåer. Du får lära dig löpteknik från grunden, bygga upp löparmusklerna med löpstyrka och höja tempot genom olika fartleksövningar. Dessutom inspireras du till att ta makten över dina tankar under löppasset. Du har alltid minst en pigg kroppsdel! Allt detta med naturen som idrottsplats.

Vårterminens Grupper 2022:

- LÖPSTEG 3; TORSDAGSGRUPPEN:

För dig som vill ha ny farthöjande utmaning i löparspåret, hitta teknik, variation och din inre löpkraft. Löprekommendation: Milen på 40-55 min. Vi jobbar mycket med personlig feedback inom löptekniken. Här finns möjlighet till mer personlig utveckling för dig som löpare. Nytt för i år är även att vi integrerar postural träning (hållningsterapi) i löpövningarna. Allt för att du ska få en mer funktionell kropp, bli en hållbar löpare och inte behöva tänka på att "räta upp dig".

Torsdagar kl. 18.00-19.30. 18 tillfällen. Start: 13/1-19/5Pris: 2550:- 

INSPIRATIONSLÖPNING

Inspiration till löpträning i grupp där vi med naturen som idrottsplats upptäcker vår egen närmiljö med löparskorna på. Vi varierar platser och underlag. Löpteknik, löpstyrka, intervaller och fartlek blandas under lättsammare former i fina och ofta nya miljöer. Glädje och gemenskap är våra ledord. Nytt för i år är att vi kommer att införa postural träning (hållningsterapi) i kursen för att du ska få en bättre funktionell kropp både i vardagen och i spåret.

Måndagar kl 19.00-20-15. 12 tillfällen. Start: 7/3-30/5. Pris: 1650.-

Du bör kunna springa från 5km och vilja utveckla ditt flås och din teknik.

________________________________________

LÖPNING + YOGA = HELHETSTRÄNING

Workshop 3 timmar

Yoga för rörligheten, styrkan och andningens skull. Löpning för hjärtats.

Om du är en inbiten löpare, ge kroppen en härlig rörlighet för de stela musklerna...

Och du som älskar yogamattan våga låta hjärtat pumpa. Kanske hittar Du nya upplevelser som berikar?

Följ med löptränare Jessica Gylfe och yogainstruktör Marie Vorrei under några timmar för att kombinera yoga och löpning. Vi använder oss av yoga för att förbereda oss för löpstyrka och löpteknik. Sen avslutar vi med ett lugnt yogapass och avslappning för att skölja ur kropp och sinne.

Inget datum satt ännu.

Inomhus- och utomhuskläder

MER TRÄNING

- Personligt träningspass med eller utan filmning där vi analyserar din teknik och ger tips på löpskolningsövningar som förbättrar ditt steg och dina prestationer.

30 min 500kr (inomhus 600)

60 min 800kr (inomhus 900kr)

3x60 min 2200kr

Paket: Träningsplanering 30! Inledande konsultation/lätt träningspass och ett träningsprogram för fyra veckor med bl.a. löpskolningsövningar, löpstyrka och fartleksträning som är utformat efter dina förutsättningar, mål och ambitioner. Vi har mail-eller telefonkommunikation varje vecka för att stämma av hur träningen fortlöper. Pris: 1890:-

 

Motion är det närmaste du kan komma en mirakelmedicin